• nyhedsbjtp

Nuværende status for planteekstraktindustrien

Planteekstraktindustrien er i øjeblikket en industri i hastig udvikling

1. Markedsstørrelsen fortsætter med at vokse: Efterhånden som folk er mere opmærksomme på sundhed og livskvalitet, vil markedsstørrelsen afplanteekstrakt industrien fortsætter med at udvide. Ifølge data fra et markedsundersøgelsesfirma forventes den globale planteekstraktmarkedsstørrelse at nå 60 milliarder USD i 2025.
2. Der er mange slags planteekstrakter: Der findes mange slags planteekstrakter, herunder glycosider, syrer, polyphenoler, polysaccharider, terpener, flavonoider, alkaloider osv. Hvert botanisk ekstrakt har sin egen unikke kemiske sammensætning og biologiske aktivitet, så udvælgelse skal tage udgangspunkt i specifikke behov.
3. Planteekstrakter har en bred vifte af anvendelser: Planteekstrakter har en bred vifte af anvendelser, herunder fødevarer, sundhedsprodukter, kosttilskud, kosmetik, medicin osv. Med udviklingen af ​​videnskab og teknologi er nye anvendelsesområder for planteekstrakter også konstant ekspanderende, såsom plantebaseret plast, plantebaserede farvestoffer mv.
4. Graden af ​​industristandardisering er steget: Med den fortsatte udvikling af planteekstraktindustrien er graden af ​​industristandardisering fortsat med at stige. Adskillige planteekstraktforeninger er blevet etableret internationalt, og en række industristandarder og specifikationer er udviklet for at sikre kvaliteten og sikkerheden af ​​planteekstrakter.
5. Teknologisk innovation fortsætter med at fremme industriudvikling: Med den fortsatte udvikling af videnskab og teknologi er planteekstraktindustrien også konstant på ny. Nye udvindingsteknikker og -udstyr dukker konstant op, hvilket forbedrer kvaliteten og udbyttet af ekstrakter. Samtidig udvides anvendelsesområderne for planteekstrakter også konstant, og teknologisk innovation vil blive en vigtig drivkraft for udviklingen afplanteekstraktindustri.

planteekstrakt (2) Planteekstraktindustrien er i øjeblikket i et stadie af hurtig udvikling, hvor markedsskalaen udvides, anvendelsesområder bredt, industristandardiseringen forbedres, og teknologisk innovation fortsætter med at fremme industriudviklingen. I fremtiden forventes planteekstraktindustrien at blive en vigtig gren af ​​den globale sundhedsindustri.

Mobiltelefon: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

https://healthway.en.alibaba.com/

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

Officiel hjemmeside logo


Posttid: Mar-07-2024