• nyhedsbjtp

Forskellen mellem alfa-arbutin og beta-arbutin

Alpha-Arbutin og Beta-Arbutin er to almindelige hvidteingredienser. De har nogle forskelle i struktur og egenskaber, som følger:
Struktur:
Det kemiske navn på α-arbutin er 4-hydroxybenzaldehyd-D-glucosid, som dannes ved at forbinde benzaldehyd- og glucosemolekyler gennem aldehydgruppen og hydroxylgruppen. Det kemiske navn på β-arbutin er β-D-glucosidether-benzaldehyd, som dannes af glucose- og benzaldehydmolekyler gennem sammenkobling af glucose- og aldehydgrupper.

arbutin formel

Optiske isomerer:
Alfa-arbutin: Alfa-arbutin hører til D-isomeren, det vil sige, det har en højrehåndet natur.
β-Arbutin tilhører D-isomeren eller den ikke-optisk aktive form.

Whitening effekt:
Alpha Arbutin: Alpha Arbutin har en stærk blegende effekt, kan hæmme aktiviteten af ​​tyrosinase, reducere produktionen af ​​melanin og derved reducere pigmentering og aften hudtone. Beta-arbutin: Beta-arbutin har også en vis blegende effekt, men sammenlignet med alfa-arbutin er dens blegningseffekt svagere.

arbutin

Stabilitet:
Alpha Arbutin:
Alfa-arbutin har god stabilitet i vandige og olieagtige matricer og påvirkes ikke let af lys, varme og pH-værdi. Sammenlignet med α-arbutin er β-arbutin mere tilbøjelig til nedbrydning og svigt under visse forhold.
Samlet set er der forskelle mellem α-arbutin og β-arbutin med hensyn til struktur, optiske isomerer, blegningseffekt og stabilitet. Alfa arbutin har en stærk blegende effekt og god stabilitet, mens beta arbutin har en relativt svag blegende effekt og dårlig stabilitet. De nøjagtige ingredienser, der anvendes, afhænger af produktets behov og ønskede effekter.

Opløselighed:
Alpha Arbutin: Alpha Arbutin har høj opløselighed og kan opløses i opløsningsmidler som vand og ethanol. Opløseligheden af ​​beta-arbutin er relativt lav, lidt dårligere end alfa-arbutin.

Sikkerhed:
Alpha arbutin anses for at være en mere sikker blegende ingrediens, mindre irriterende for huden og velegnet til mennesker med forskellige hudtyper. Beta-arbutin er også relativt sikkert, men i nogle tilfælde kan det forårsage hudirritation eller allergiske reaktioner, især når det bruges i høje koncentrationer eller på følsom hud.
I kosmetik og hudplejeprodukter er alfa- og beta-arbutin ofte tydeligt mærket som ingredienser i formlen. Derfor kan du afgøre, hvilke ingredienser der er brugt i et produkt ved at se på produktets ingrediensliste eller spørge mærket eller producenten.

Det skal bemærkes, at uanset om det er alfa-arbutin eller beta-arbutin, afhænger dets sikkerhed og effektivitet af den specifikke produktformel og brugsmetode. Når du vælger produkter at bruge, er det bedst at vælge produkter, der passer til din hudtype og behov.

Mobiltelefon: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

https://healthway.en.alibaba.com/

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

 


Indlægstid: 19-feb-2024