• nyhedsbjtp

Forståelse af phycocyanin

Når du tænker på blåt, tænker du måske på det barske hav, se den stille blå himmel, tænk på Jiangnan-landskabet, hvor "solen står op, og blomsterne er røde som ilden, og når foråret kommer, er floden så grøn som blå", kan du mærke Han Yus "Hvor er skyerne på tværs af Qinling-bjergene?" Tristheden over, at helten mister sin vej, kommer til udtryk i "sneen omfavner det blå, og hesten holder op med at bevæge sig fremad"... Blå er rolig, melankolsk, rolig og elegant. I dag skal vi popularisere den blå farve i naturen -phycocyanin.

Som vi alle ved, er de tre primære farver i naturen rød, gul og blå. Blå er blevet udstyret med mange betydninger og er også hovedkraften i at blande forskellige nuancer. Naturlige blå pigmenter er sjældne i naturen. Det er ikke nemt at finde en sikker og pålidelig naturlig blå råvare, som kan bruges i fødevareindustrien. De blå pigmenter, der i øjeblikket er tilladt at bruge i "National Food Safety Standards" omfatter brilliant blå, algeblå, gardenia blå osv. Blandt dem er brilliant blå og algeblå relativt udbredt.

Lyseblå

Brilliant Blue, også kendt som Edible Cyan No. 1 og Edible Blue No. 2, er et vandopløseligt ikke-azo-farvestof. Det er en organisk forbindelse med en molekylformel på C37H34N2Na2O9S3 og en relativ molekylvægt på 792,84. Brilliant blå er et spiseligt blåt pigment. Det er et syntetisk pigment og et vandopløseligt ikke-azo-fødevaretilsætningsstof. Det er sammensat af benzaldehyd o-sulfonsyre og N-ethyl-N-(3-sulfobenzyl)-anilin. Fremstillet ved kondensering og oxidation. Det kan bruges som farvestof i fødevarer, medicin, kosmetik og andre industrier. I fødevareindustrien er den velegnet til at farve kager, slik, drikkevarer osv. Langvarig og overdreven indtagelse kan have negative virkninger på kroppen. Ifølge test er den menneskelige krops daglige tilladte indtagelse 0-12,5 mg/kg. Overdreven forbrug kan forårsage allergier, fordøjelsesbesvær, manglende koncentration, kræft og andre risici. Eksperimenter har vist, at ændringer i temperatur har ringe indflydelse på stabiliteten af ​​lyseblåt, og det har god varmebestandighed med en maksimal varmemodstand på 283 grader. I Kina vil de fleste fødevareindustrier vælge lyseblåt på grund af dets lave omkostninger, stærke toningsevne og gode stabilitet. Selvom den tilsatte mængde ikke er stor, vil indtagelse af det over tid stadig have negative virkninger på kroppen.

Kilde tilPhycocyanin

Phycocyanin er et mørkeblåt pulver isoleret fra spirulina. Det er et vigtigt funktionelt protein i spirulina, der tegner sig for 20% af den tørre basis af spirulina. Findes hovedsageligt i cyanobakterier, rødalger og kryptofytter. Phycocyanin er også normalt opdelt i C-phycocyanin og R-phycocyanin. Det er ikke kun et protein, men også et fremragende naturligt fødevarepigment og en god helsekost. Det er letopløseligt i vand, fluorescerende og er et naturligt blåt pigment anerkendt af US FDA.
Phycocyanin er rig på protein af høj kvalitet og 8 slags aminosyrer, som den menneskelige krop kræver. Det er et mikronæringsstof, der er lettere for den menneskelige krop at genkende og absorbere. Den har ekstrem høj næringsværdi, så den er levende kendt som "maddiamanten".

Phycocyanin er et proteinmolekyle, der findes i cyanobakterier og alger. Dens strukturformel består af fire blå pigmentgrupper, der danner en stor ringstruktur. Hver pigmentgruppe består af en blå benzopyrrolring og en grøn pyrrolring. Disse fire pigmentgrupper er knyttet til andre proteinrester gennem carboxylgrupper på benzenringen. Hele molekylet er skiveformet og kan absorbere længere bølgelængder af lys. Phycocyanin-pulverprodukter er relativt stabile og kan opbevares i en lukket beholder ved stuetemperatur. Det opløste flydende produkt bliver ustabilt, hvis det overstiger 60 grader Celsius.

Mange venner er tilbøjelige til at falme, når de laver produkter. Det kan skyldes, at temperaturen er høj, hvilket gør, at phycocyaninen ikke længere er stabil. Derudover kan oxidation også få phycocyaninen til at ændre farve, som er stabil under svage sure og neutrale forhold (PH4 ,5–8), nedbør sker når det er surt (PH

Mobiltelefon: 86 18691558819

Irene@xahealthway.com

www.xahealthway.com

Wechat: 18691558819

WhatsApp: 86 18691558819

Officiel hjemmeside logo


Posttid: Apr-02-2024